Festival meets fairytale wedding!

Als je de ware liefde tegen het lijf loopt op een festival en dat in stijl wil vieren op je huwelijksdag...

Stel je eens voor, je bent in een parkje op een knus jazzfestival en terwijl je de sfeervolle klanken van de live band in je opneemt, geniet je van je vriendinnen om je heen. Op het moment dat het zonnetje doorkomt sluit je voor heel even je ogen en droom je weg, tot er plotseling iemand tegen je aanbotst. Je draait je ietwat geïrriteerd om, tot je ziet wie er voor je staat; het is de liefde van je leven.

Bovenstaande situatieschets is precies hoe Julian en Lynn elkaar ruim zes jaar geleden ontmoetten. Ze keken elkaar aan, om elkaar vervolgens nooit meer uit het oog te verliezen. Kan het nóg romantischer?

Toen Julian besloot om de grote stap te zetten, ging hij op z’n knieën tijdens hetzelfde festival als waar het stel elkaar voor het eerst zag. Het thema van de dag werd dan ook snel (en zonder enige discussie) vastgesteld: Festival Fever!

Toch heeft Lynn altijd gedroomd van een sprookjesbruiloft op een landgoed, en dat heeft gelukkig nooit gebotst met het thema van de dag. Hoe het bruidspaar het voor elkaar gekregen heeft om festival te mixen met fairytale? Door te trouwen op Buitenplaats Sparrendaal!

Op de dag zelf werden er wisselende weersomstandigheden voorspeld, maar van stress was geen sprake. Binnen werden de ruimtes klaargemaakt voor een eventueel indoor festival en buiten werd alles voorbereid voor een dag vol zonneschijn. Achteraf had er geen mooiere dag gekozen kunnen worden; de gehele dag heeft onder een helderblauwe hemel plaatsgevonden!

                        

Om de typische festival hapjes, als mini-hambugers, churros en fingerfood, te kunnen serveren, zorgde het stel voor een waanzinnige buitenkeuken en ook een originele green egg barbecue. Gasten aten aan lange tafels, versierd met vazen vol veldboeketten, de bomen werden versierd met sfeervolle prikkabels en lampionnen en de deejay maakte het totaalplaatje compleet.

Buitenplaats Sparrendaal is een landgoed met oneindig veel ruimte voor de meest uiteenlopende ideeën en verrassend veel mogelijkheden. De klik tussen de locatie en het bruidspaar is dan ook écht bevestigd; Festival meets fairytale op Buitenplaats Sparrendaal!