Trouwmogelijkheden

Ja ik wil! Jullie kunnen bij Buitenplaats Sparrendaal voor de wet trouwen, zowel in de grote Salon als in de prachtige tuin met uitzicht op het landhuis.

En als jullie willen, speelt het carillon in de klokkentoren speciaal voor jullie gezelschap! Na een groepsfoto op het bordes kunnen jullie bij lekker weer van de bruidstaart of de huwelijksborrel in de tuin genieten.

Voor de kerkelijke inzegening kunnen jullie terecht bij de Rooms-katholieke Kerk Sint Petrus Banden of de Protestantse Grote Kerk, beiden op loopafstand.

Felicitaties, bruidstaartceremonie en huwelijksborrel
Na de plechtigheid is het tijd voor de felicitaties! Wat spreekt jullie daarbij het meeste aan? Het aansnijden van de bruidstaart, een gezellige borrel, een high tea of een stijlvolle picknick in de tuinen? Graag stellen wij met jullie een programma samen wat naadloos bij jullie past.

Huwelijksdiner
Een ontspannen samenzijn tijdens het diner met familie en vrienden. Of het nu een gezeten diner is met mooie speeches, een sharing diner in de tuinen aan lange tafels of een walking diner met kleine gerechtjes, jullie bruidsgezelschap krijgt alleen het allerbeste! Wij horen graag wat jullie wensen zijn. Meer lezen over onze keuken.

Trouwfeest!
Tot slot een bruisende afsluiting met D.J. of live muziek, waarbij de verschillende geschakelde suites op de bel-etage ieder een eigen functie vervullen; In de grote Salon wordt gedanst, bij de bar geborreld en in de lounge kunnen jullie gasten gezellig kletsen. Een perfecte setting voor een geslaagd feest!

Huwelijksnacht
In de nabije omgeving zijn volop overnachtingsmogelijkheden voor jullie en jullie gasten.

Enthousiast?
Bekijk de trouwbrochure met de mogelijkheden en de prijzen.

Meer informatie of reserveren
Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Of laat hier je gegevens achter.