Het landgoed

Buitenplaats Sparrendaal is een schitterend landgoed in Driebergen.

Het landhuis en de parktuin zorgen voor een stijlvolle en romantische trouwlocatie voor jullie huwelijksdag. Jullie hele huwelijksdag kan hier plaatsvinden, en doordat er zoveel verschillende ruimtes en mogelijkheden zijn, zowel binnen als buiten, blijven jullie gasten verrast.

Landhuis
Het imposante landhuis (1754) bestaat uit verschillende gestileerde suites, die deels geschakeld zijn. Fraai stucwerk, gemarmerde deuromlijstingen en decoratieve Rococo elementen zorgen voor een werkelijk prachtige entourage. De trouwlocatie is eigentijds ingericht en voorzien van alle comfort. De voormalige Dienkamer op de bel-etage is uitgerust met een front cooking meubel, waar onze koks à la minute borrelhapjes en gerechtjes uitgeven aan jullie gasten.

Park en tuin
Aan de achterzijde van het landhuis is een grote parktuin gelegen, compleet met grasvelden, waterpartijen, slangenmuur en berceau. Hier kunnen jullie de bruidsreportage en familiefoto’s maken. Op het terras aan de achterzijde van het huis is het goed vertoeven en ook het gazon kan bij mooi weer gebruikt worden voor de huwelijksplechtigheid of het diner.

Exclusiviteit
Het landhuis kan voor particuliere festiviteiten en huwelijksfeesten exclusief gereserveerd worden. Vanzelfsprekend organiseren wij maximaal één huwelijk per dag op ons landgoed.

Enthousiast?
Bekijk de trouwbrochure met de mogelijkheden en de prijzen.

Meer informatie of reserveren
Bel of mail gerust voor een bezichtiging van het landgoed. Of lees verder over de mogelijkheden.