Floor en Wouter | 1-9-2016

Wauw wat hebben wij een prachtige dag gehad op 1 september 2016!

Floor en Wouter waren het aller eerste bruidspaar wat trouwde op Sparrendaal onder 'ons' beheer :-) We vonden dat natuurlijk enorm spannend, maar het was een super leuke dag. Zie hier voor de foto's! 

Wat Wouter en Floor er zelf van vonden: 

Toen wij op zoek waren naar een locatie voor onze ceremonie, kwamen wij al snel uit op Buitenplaats Sparrendaal. Wij hebben gelijk een bezichtiging ingepland. Wat een prachtige locatie was het. Prachtige tuin, alles klopte aan het plaatje zoals wij het voor ogen hadden. Naarmate de datum vorderde hoe meer contact je krijgt om al je wensen kenbaar te maken. In de tussentijd was Sparrendaal van beheerder veranderd en viel het nu onder het beheer van Peter-Paul Swijnenburg. Na een kennismaking en nog een bezichtiging, hebben we met hem alle details door besproken. Peter-Paul denkt met je mee en is erg flexibel. Wij wilde namelijk nep rozenblaadjes strooien door het gangpad, maar wij hadden ook al een taartendecorateur gevonden die voor ons de bruidstaart zou gaan maken. Peter-Paul zei; ‘Dat kan allemaal geregeld worden!’

En toen was het 1 september 2016. Onze dag, maar ook de eerste bruiloft die onder hun beheer plaats vond. Voor beide dus erg spannend.

Alles was precies zoals wij het voor ogen hadden. Zelfs de zon scheen die dag! De beneden zaal was onze trouwzaal, de stoelen waren aan beide kanten neergezet zodat we een gangpad hadden waar we doorheen konden lopen. De gasten hadden uitzicht op de prachtige tuin, maar natuurlijk ook op ons. Na de ceremonie sloegen we de tuindeuren open en daar stond in het midden een mooie ronde tafel met de bruidstaart, met daaromheen statafels voor de gasten. Peter-Paul en zijn personeel deelde het drankje uit en later zorgde zij ervoor dat iedereen voorzien was van een stukje taart.

Na de toost was het tijd om foto’s te maken. Wij mochten gebruik maken van elke ruimte in het gebouw en van de prachtige tuin. Hier hebben we dan ook prachtige foto’s van kunnen maken zoals je kan zien.

Na de foto’s was het tijd om ons te verplaatsen naar een andere locatie waar het diner en het feest plaats vond. 

Wij willen Peter-Paul en zijn team onwijs bedanken voor het mee denken en voor het organiseren van onze dag. Zonder jullie was het niet gelukt!

Wij kijken terug op een prachtige zonnige dag!

Veel liefs,

Wouter en Floor