Privé feesten

Bent u op zoek naar een schitterend landgoed voor uw huwelijksjubileum, promotiefeest of speciale verjaardag in de buurt van Utrecht? 

Dan bent u bij Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen aan het juiste adres!

Landgoed Sparrendaal

Het prachtige landhuis (1754) en de parktuin zijn uitgelezen locaties voor een gezellig en intiem samenzijn met vrienden en familie. En of u nu kiest voor een stijlvolle lunch of diner, een swingende feestavond of heerlijke high tea aan gedekte tafels, uw feestelijke happening is bij voorbaat al een daverend succes. De prachtig ingerichte suites en zalen en de indrukwekkende parktuin vormen een spraakmakende entourage. De verschillende suites en zalen zijn geschikt voor gezelschappen van 20 tot 200 personen. 

Uw feest
Vertel ons wat uw wensen zijn, dan denken wij graag mee over een evenwichtig programma dat goed bij uw gezelschap past. Op de dag zelf kunt u rekenen op een uitstekende service, verrukkelijke culinaire invulling en goede begeleiding door een van onze banqeting managers. Wij regelen uw feest graag; het enige wat u hoeft te doen is te genieten van uw gasten en het moment!

Enthousiast?
Bekijk de brochure met de mogelijkheden en de prijzen.

Meer informatie of reserveren?
Bel gerust via telefoonnummer 0343 20 60 06, mail ons, of laat hier uw gegevens achter. Wij ontvangen u graag!