Jullie trouwdag

JA, ik wil.. trouwen bij Buitenplaats Sparrendaal!

Kom dan gerust eens langs om een kijkje te nemen op het landgoed en maak direct van het moment gebruik om jullie trouwdag door te spreken met één van onze huwelijksspecialisten. Hebben jullie eigenlijk nog helemaal geen idee hoe jullie de dag in willen delen en wat er allemaal gebeuren moet? Geen probleem! Wij geven graag advies over de perfecte invulling van jullie dag, vertellen jullie zonder enige moeite over de verrukkelijke mogelijkheden op culinair gebied én laten jullie met alle liefde alle verschillende ruimtes zien.

Neem de tijd
Tijdens de kennismaking met Buitenplaats Sparrendaal hoeven de knopen niet direct doorgehakt te worden. Laat alle indrukken rustig op jullie inwerken, lees ons speciaal voor jullie gemaakte voorstel nog eens goed door en kom dan bij ons terug!

De organisatie van jullie trouwdag
Jullie gaan voor ons, wij gaan voor jullie! Wanneer jullie ervoor kiezen te trouwen bij Buitenplaats Sparrendaal, zorgen wij ervoor dat het jullie aan niets zal ontbreken. Te beginnen bij de professionele, persoonlijke begeleiding gedurende de aanloop naar de dag (denk hierbij aan het afstemmen van o.a. het menu, de tafelindeling en het definitieve aantal gasten). 

De grote dag zelf is in handen van een van onze leidinggevende banquetingmanagers. Deze persoon begeleidt de totale organisatie en uitvoer van de bruiloft én is het aanspreekpunt voor jullie ceremoniemeester. Wat jullie als bruidspaar moeten doen? Genieten van elkaar, genieten van de dag én genieten van jullie gasten. Was het maar vast zover!

Meer informatie of afspraak maken?
Wensen jullie meer informatie en/of willen jullie een afspraak inplannen? Mail of bel ons gerust of vul het contactformulier in.