Trouwlocatie omgeving Utrecht

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in de omgeving van Utrecht? De stijlvolle locatie Buitenplaats Sparrendaal is een absolute aanrader.

De hele huwelijksdag kan hier uitbundig gevierd worden, waarbij jullie gasten van de verschillende ruimtes en de heerlijke tuinen kunnen genieten. Daarbij biedt het sfeervolle landgoed voldoende binnen en buitenmogelijkheden voor de bruidsreportage.

Sfeerimpressie

trouwlocatie sparrendaal

Afbeelding: De prachtige omgeving van het landhuis als trouwlocatie 

Afbeelding: De trouwlocatie klaar voor gebruik met een prachtig uitzicht

Ontdek meer sfeerfoto's

Mogelijkheden & arrangementen

We stellen graag een programma samen dat perfect bij jullie past. Van een bruiloft die zich voornamelijk buiten afspeelt tot een stijlvolle bruiloft in ons landhuis. Er kan veel bij deze trouwlocatie op de Utrechtse Heuvelrug!

Ontdek meer trouwmogelijkheden.

Daarnaast bieden we ook speciale trouwarrangementen aan, voor nu specifiek in combinatie met trouwen in de winter.

Trouwen op een landgoed

De uitstraling van hettrouwlocatie wordt voor een groot deel bepaald door de entourage. En wij hebben een prachtig landgoed! Van het imposante landhuis tot mooie waterpartijen en natuur voor de bruidsreportage en familiefoto's.

Ontdek ons schitterende landgoed

Faciliteiten

Capaciteit

Op basis van jullie wensen kijken we naar de meest optimale indeling van jullie trouwlocatie. We bieden uiteraard exclusiviteit op de dag zelf en hebben een maximale capaciteit van 120 personen.

Bekijk de brochure van het landhuis voor meer details

Meer gasten? Kijk dan eens naar onze locatie Buitenplaats Amerongen

Keuken

Duurzaam en van heerlijk eten. Dat zijn de ingrediënten van onze culinaire visie. We koken met de seizoenen met pure, eerlijke ingrediënten en verrassende presentaties. 

Meer over onze keuken

Overnachting

Via mooie lokale samenwerkingen met landgoed de Horst, B&B kasteel Sterkenburg en Hotel de Bergse Bossen en eenvoudig te regelen vervoer, zijn we ook een praktische trouwlocatie met overnachting.

..en meer!

We hebben alvast handige informatie voor jullie op een rijtje gezet rondom:

Jullie trouwdag

Zien jullie jezelf al trouwen bij Buitenplaats Sparrendaal? Maak dan een afspraak om de locatie te bezichtigen en jullie wensen door te spreken, zodat wij een voorstel voor jullie kunnen uitwerken.

We denken graag mee en bieden persoonlijke begeleiding bij het finetunen van jullie wensen rondom bijvoorbeeld het menu en de tafelindeling. Daarnaast zorgen we voor een algemeen aanspreekpunt voor de dag zelf en zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes goed geregeld is.

Meer over het organiseren van jullie trouwdag

Referentie

"Wauw wat hebben wij een prachtige dag gehad op 1 september 2016!"

Toelichting: Floor en Wouter waren het aller eerste bruidspaar wat trouwde op trouwlocatie Sparrendaal onder 'ons' beheer :-) We vonden dat natuurlijk enorm spannend, maar het was een super leuke dag. Zie hier de foto's! 

Bereikbaarheid

De trouwlocatie ligt in de omgeving van Utrecht, om precies te zijn in Driebergen-Rijsenburg, op slechts twee autominuten van de A12. 

Voor het adres en de routebeschrijving kijken jullie hier. We hebben voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Meer informatie

Bel of mail gerust om een afspraak te maken, of laat hier je gegevens achter. Jullie zijn van harte welkom!