Stijlvolle trouwlocatie in Utrecht

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in de omgeving van Utrecht? De stijlvolle locatie Buitenplaats Sparrendaal is een absolute aanrader.

De hele huwelijksdag kan hier uitbundig gevierd worden, waarbij jullie gasten van de verschillende ruimtes en de heerlijke tuinen kunnen genieten. Daarbij biedt het sfeervolle landgoed voldoende binnen en buitenmogelijkheden voor de bruidsreportage.

Mogelijkheden & arrangementen

We stellen graag een programma samen dat perfect bij jullie past. Van een bruiloft die zich voornamelijk buiten afspeelt tot een stijlvolle bruiloft in ons landhuis. Er kan veel bij deze trouwlocatie op de Utrechtse Heuvelrug! Daarnaast bieden we ook speciale trouwarrangementen aan, voor nu specifiek in combinatie met trouwen in de winter.

Trouwen op een landgoed

De uitstraling van hettrouwlocatie wordt voor een groot deel bepaald door de entourage. En wij hebben een prachtig landgoed op een unieke locatie in de provincie Utrecht! Van het imposante landhuis tot mooie waterpartijen en natuur voor de bruidsreportage en familiefoto's.

Trouwlocatie Utrecht

Afbeelding: De prachtige omgeving van het landhuis als trouwlocatie. 

Faciliteiten van onze trouwlocatie

Capaciteit

Op basis van jullie wensen kijken we naar de meest optimale indeling van jullie trouwlocatie. We bieden uiteraard exclusiviteit op de dag zelf en hebben een maximale capaciteit van 120 personen. Bekijk de brochure van het landhuis voor meer details.

Keuken

Duurzaam en van heerlijk eten. Dat zijn de ingrediënten van onze culinaire visie. We koken met de seizoenen met pure, eerlijke ingrediënten en verrassende presentaties. 

Meer over onze keuken

Overnachting

Via mooie lokale samenwerkingen met landgoed de Horst, B&B kasteel Sterkenburg en Hotel de Bergse Bossen en eenvoudig te regelen vervoer, zijn we ook een praktische trouwlocatie met overnachting. Handig voor bezoekers die niet uit de omgeving van Utrecht komen.

Top Trouwlocatie in Utrecht

Afbeelding: De trouwlocatie klaar voor gebruik met een prachtig uitzicht.

Jullie trouwdag

Zien jullie jezelf al trouwen bij Buitenplaats Sparrendaal? Maak dan een afspraak om de locatie te bezichtigen en jullie wensen door te spreken, zodat wij een voorstel voor jullie kunnen uitwerken.

We denken graag mee en bieden persoonlijke begeleiding bij het finetunen van jullie wensen rondom bijvoorbeeld het menu en de tafelindeling. Daarnaast zorgen we voor een algemeen aanspreekpunt voor de dag zelf en zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes goed geregeld is.

Referentie

"Wauw wat hebben wij een prachtige dag gehad op 1 september 2016!"

Toelichting: Floor en Wouter waren het aller eerste bruidspaar wat trouwde op trouwlocatie Sparrendaal onder 'ons' beheer :-) We vonden dat natuurlijk enorm spannend, maar het was een super leuke dag. Zie hier de foto's! 

Bereikbaarheid

Een trouwlocatie in Utrecht is ideaal vanwege de centrale ligging. Buitenplaats Sparrendaal ligt op slechts twee autominuten van de A12. We hebben voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Meer informatie

Neem contact met ons op of bel gerust op 0343 206 006 om een afspraak te maken. Jullie zijn van harte welkom!