Bijzondere vergaderlocatie

Buitenplaats Sparrendaal ligt nabij Utrecht en staat garant voor stijlvol en inspirerend vergaderen op een uniek landgoed.

De vergaderruimtes zijn geschikt voor vergaderingen van 20 tot 110 personen.

Bereikbaarheid

Het landgoed is centraal gelegen in Driebergen, op 2 autominuten vanaf de A12 en vlakbij NS station Driebergen-Zeist. Op en rond het landgoed zijn gratis parkeerplaatsen voor uw gasten.

Het landhuis als vergaderlocatie

Wanneer u bij Buitenplaats Sparrendaal vergadert, staat het gehele landhuis tot de beschikking van uw gezelschap. Er zijn verschillende gestileerde suites en zalen die gebruikt kunnen worden voor plenaire en breakout sessies. Alle vertrekken zijn van grote cultuurhistorische waarde door het behoud van beeldbepalende kenmerken in het interieur zoals 250 jaar oude behangschilderingen en de decoratieve Rococo elementen. In de zomer van 2016 wordt het geheel heringericht en voorzien van eigentijdse meubels en moderne techniek, waarbij een harmonieus en smaakvol geheel wordt gecreëerd tussen het verleden en heden. Lees meer over het landgoed of over de capaciteiten.

Parktuin - buiten vergaderen

Bij lekker weer kunnen lunch, borrel of diner plaatsvinden op het terras aan de achterzijde van het landhuis, met uitzicht over de fraaie parktuin. Ook de gazons kunnen gebruikt worden voor buiten vergaderen of een gezeten diner.

Techniek

Het landhuis is uitgerust met professionele geluidsapparatuur en plasmaschermen voor uw presentaties. Vanzelfsprekend is er gratis WIFI voor uw gasten.

Meetingbreaks

Van een rondleiding door het gebouw tot aan een teambuilding schermclinic of schapendrijven in de parktuin, het landgoed heeft veel binnen-/ en buitenmogelijkheden voor uw meetingbreak.

Zakelijke brochure

Bekijk de brochure met een overzicht van de mogelijkheden en prijzen.

Interesse?

Belt of mailt u ons gerust voor meer informatie, een bezichtiging van de locatie of een offerte. Of laat hier uw gegevens achter. Wij helpen u graag!