Hét landgoed voor uw evenement!

Buitenplaats Sparrendaal is een schitterend landgoed in Driebergen, op steenworp afstand van Utrecht.

Het landhuis en de parktuin zorgen voor een stijlvolle entourage voor uw bedrijfsevenement, vergadering, congres of productintroductie. De bijzondere locatie is geschikt voor gezelschappen van 20 tot 200 personen. 

Landhuis

Het imposante landhuis bestaat uit 7 gestileerde suites en zalen, die deels geschakeld zijn. Fraai stucwerk, gemarmerde deuromlijstingen en decoratieve Rococo elementen zorgen voor een werkelijk prachtige entourage. De evenementenlocatie is afgelopen zomer voorzien van een nieuwe inrichting met eigentijds meubilair, professionele audiovisuele middelen en hedendaagse kunst. De voormalige Dienkamer op de bel-etage is uitgerust met een front cooking meubel, waar onze koks à la minute borrelhapjes en gerechtjes kunnen uitgeven aan uw gasten. 

Park en tuin

Aan de achterzijde van het landhuis is een grote parktuin gelegen, compleet met grasvelden, waterpartijen, slangenmuur en berceau. Ook deze tuin staat uw gasten ter beschikking voor een wandeling of activiteit. Op het terras aan de achterzijde van het huis is het goed vertoeven en ook het gazon kan bij mooi weer gebruikt worden voor een aangenaam buiten diner. 

Bereikbaarheid
Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen is centraal gelegen, op 2 autominuten van de A12 en op 4 bus minuten vanaf NS station Driebergen-Zeist. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Exclusiviteit
Het landhuis met de parktuin kan voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen exclusief voor uw gezelschap gereserveerd worden.

Zakelijke brochure
Bekijk hier de factsheet of de brochure met een overzicht van de mogelijkheden en prijzen.

Meer informatie of reserveren
Bel of mail gerust voor een offerte, kennismaking, of een bezichtiging van deze bijzondere locatie. Of laat hier uw gegevens achter.