Bedrijfsevenement organiseren?

Op zoek naar een inspirerende evenementenlocatie in de buurt van Utrecht? Bij Buitenplaats Sparrendaal worden uw gasten op een schitterend landgoed ontvangen.

Hier gaan 250 jaar historie en modern design hand in hand. De rijke geschiedenis van de buitenplaats zorgt voor een stijlvolle entourage voor uw congres, vergadering, bedrijfsevenement of personeelsfeest. Geschikt voor gezelschappen van 20 tot 200 personen.

Centrale ligging

De prachtige buitenplaats ligt in Driebergen, op 2 autominuten van de A12. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor uw gasten. Daarbij is het landgoed uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer; NS station Driebergen-Zeist is 4 minuten per bus.

Landgoed Buitenplaats Sparrendaal

De bijzondere locatie bestaat uit een indrukwekkend landhuis met 7 zalen en suites, omgeven door een parktuin, welke eveneens gebruikt kan worden tijdens uw evenement. Afgelopen zomer is het gehele landhuis voorzien van een nieuwe inrichting. Hierdoor is een smaakvolle combinatie gerealiseerd tussen de prachtige historische interieur elementen zoals de behangschilderingen en Rococo decoraties en een eigentijds interieurdesign. Tevens zijn de verschillende zalen en suites uitgerust met moderne audiovisuele middelen. Lees meer over het landgoed.

Zakelijke brochure
Bekijk de brochure met een overzicht van de mogelijkheden en prijzen.

Interesse?
Belt of mailt u ons gerust voor meer informatie, een bezichtiging van de locatie of een offerte. Of laat hier uw gegevens achter. Wij helpen u graag om een perfecte invulling te geven aan uw bijeenkomst!