Congreslocatie

Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen is een bijzondere locatie voor uw presentatie, jaar-vergadering, seminar, congres of productintroductie. 

Het landgoed is centraal gelegen ten zuidoosten van Utrecht, op 2 autominuten van de A12, en uitstekend bereikbaar per OV. NS station Driebergen-Zeist ligt op 4 bus minuten. Op en rond het landgoed zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor uw gasten.

Unieke congreslocatie

Het schitterende landgoed bestaat uit een imposant landhuis, omgeven door een parktuin. 250 jaar historie wordt hier gecombineerd met hedendaagse kunst en design. Het landhuis beschikt over 7 prachtige suites en zalen en biedt plaats aan gezelschappen van 20 tot 200 personen (maximale capaciteit theateropstelling: 110 personen). Vanzelfsprekend is er professionele audiovisuele techniek en gratis WIFI voor uw gasten aanwezig. Lees meer over het landgoed en de capaciteiten.

Zakelijke brochure

Bekijk de brochure met een overzicht van de mogelijkheden en prijzen.

Meer informatie of reserveren
Bel of mail gerust voor een kennismaking, offerte of bezichtiging van het landgoed. Of laat hier uw gegevens achter. Wij helpen u graag!