Unieke locatie voor uw bedrijfsevenement

Bent u op zoek naar een schitterend landgoed voor uw bedrijfsevenement? Bekijk dan de mogelijkheden bij Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen, nabij Utrecht.

Het imposante landhuis en de parktuin zorgen voor een stijlvolle en inspirerende entourage voor uw zakelijke evenement. Buitenplaats Sparrendaal is centraal gelegen, op 2 autominuten van de A12 en uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Buitenplaats Sparrendaal

Het landhuis bestaat uit 7 suites en zalen die deels geschakeld zijn en bieden plaats aan gezelschappen tot 200 personen. Voor grotere gezelschappen kan een tentenaccommodatie in de parktuin geplaatst worden. Uw jubileumviering, feest, productintroductie of relatie evenement kan bij lekker weer ook buiten plaatsvinden, op het terras of op de gazons met uitzicht op het landhuis. 

Buitenplaats Sparrendaal is een pronkstuk binnen de Nederlandse woongeschiedenis. Het landhuis dateert uit 1754 en is van binnen gedecoreerd volgens de mode van die tijd, waarbij een combinatie van Rococo en classicisme zichtbaar zijn. Met de indeling van een imposant Amsterdams grachtenpand, originele behangschilderingen, rijke wand-/ en plafonddecoraties en een prachtige parktuin is het zeer de moeite waard om uw gasten een rondleiding aan te bieden als onderdeel van uw bijeenkomst of festiviteit. Lees meer over het landgoed.

Het landhuis wordt in de zomer van 2016 opnieuw ingericht waardoor een smaakvolle combinatie gecreëerd wordt van 250 jaar historie en modern interieur design.

Uw bedrijfsevenement

Naast een spraakmakende locatie zorgen wij ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt! Wij helpen u graag met het samenstellen van een evenwichtig programma, dat naadloos bij uw doelgroep past. Naast de invulling van het eten en drinken, de zaalopstellingen en techniek, adviseren wij u graag over entertainment en aankleding. Wij regelen alles tot in de finesses, zodat uw gasten nog lang napraten over uw bijeenkomst!

Zakelijke brochure
Bekijk hier de brochure met de mogelijkheden en de prijzen.

Meer informatie en reserveren
Belt of mailt u ons gerust voor een bezichtiging, kennismaking of offerte, of laat hier uw gegevens achter. U bent van harte welkom.